NORDTECNIK   -   MAGASRA EMELJÜK!

 

 

 • A világ legnagyobb síliftgyártója, a Doppelmayr mérnökeinek irányítása mellett a salgótarjáni cég építette ki az új mátraszentistváni felvonórendszert.
 • A Síparkban napokon belül üzemben állhat hazánk legmodernebb négyszemélyes ülőliftje, melyet igen rövid idő alatt építettek ki.
 • A Panorámalift mintegy 150 méteres szintkülönbséget küzd le, ferde hossza fél kilométer, a síelőket másodpercenként 2,6 méteres sebességgel szállítja a Sípark tetejére.
 • A felvonórendszer tartalékgenerátor segítségével egy esetleges áramszünet esetén is képes üzemelni.
 • tavaly Palócföld Gazdaságáért Díjjal elismert Nordtechnik Kft. vezetőjével, Kreicsi Bálinttal beszélgettünk.

Forrás: http://www.3100.hu

Elismerés a salgótarjáni Nordtechnik Kft.-nek - Észak-magyarországi Regionális Minőségi Díj 2006 2006.
december 6.

2006-ban ötödik, jubileumi évéhez érkezett el a Heves-, Borsod-Abaúj-Zemplén-, Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által alapított és kiírt Észak-magyarországi Regionális Minőségi Díj pályázata.

Az önértékelésen alapuló Regionális Minőségi Díj két hangsúlyos pillére az adottságok és eredmények bemutatása, értékelése. A díj elsődleges célja a vállalkozások minőségügy iránti elkötelezettségének erősítése, a vállalkozások felső vezetésének és az emberi erőforrások szerepének kiemelése. Az eredmények értékelésekor leghangsúlyosabb szempont a vevői elégedettség vizsgálata, miután a minőség elsődleges célja a vevők elégedettségének növelése, ezáltal a vállalkozás versenyképességének fejlesztése.

XXIII. Mérnökbál Nógrád 2014 Február 22-én tartotta a legkisebb létszámú megyei kamaránk a Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával közös bálját, amely hagyományosan a Palóc Mentőalapítványa javára jótékonysági céllal egybekötve került megrendezésre. A salgótarjáni sportcsarnokot kitűnő báli hangulat uralta, s biztosított magas színvonalú szórakozást a megjelent 180 fős vendégseregnek.

A Kamarák III. Tavaszváró Bálján a szórakozással egybekötött jótékonykodással – a szponzoroknak is köszönhetően – közel 350 ezer Ft adomány gyűlt össze a mentőalapítvány számára. A bálon került átadásra az „ÉV MÉRNÖKE” kitüntetés, melyet Kreicsi László tagtársunk kapott a televíziós adások magyarországi digitális sugárzásának átállásában végzett kiemelkedő mérnöki teljesítménye elismeréseként. Nincs jelen sorok olvasója között olyan, akinek a televíziós készüléke nem a kitüntetett munkájának köszönhetően működne.

Palócföld Gazdaságáért elismerést vehetett át a salgótarjáni Nordtechnik Kft.
 
Dolgoztak már Magyarországon szinte mindenhol és megannyi külföldi helyszínen. A speciális tevékenységi köreikből kifolyólag van bár nógrádi megrendelésük és munkájuk, de ennek nagyságrendje alacsony. Ennek ellenére a salgótarjáni cég vezetése sosem gondolkodott még rajta, hogy esetlegesen elhagyná a nógrádi megyeszékhelyet.
 
A Kreicsi család tagjai által alapított salgótarjáni székhelyű Nordtechnik Kft. a Videotechnika Állami Vállalat tradicionális tevékenységét, híradástechnikai eszközök fejlesztését, gyártását, telepítését, karbantartását vette át 1997-es alapításakor.
 
Eszközök:
 • statikus és dinamikus kötelek max. 500m hosszúságban
 • biztosított és szavatolt acél, dural és titán karabinerek
 • mászó és ereszkedő gépek
 • söntök és biztosítóeszközök
 • Turvatikas kocsik-teherelosztók

 

Felhasználás:

 • teheremelés
 • mélyből és magasból mentés
 • ipari alpintechnikai munkavégzés
 • bármilyen alpintechnikai beavatkozás
Habegger HIT-TRAC 16
Max. vonóerő csigasorral: 50KN
Max. vonóerő csigasor nélkül 16 KN
Emelési magasság: végteleníthető
Sodrony átmérő: 11.6mm
Salyát tömeg: 42Kg
1 / 2 oldal