NORDTECNIK   -   MAGASRA EMELJÜK!

 

 ÉV Mérnöke 2014

XXIII. Mérnökbál Nógrád 2014 Február 22-én tartotta a legkisebb létszámú megyei kamaránk a Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával közös bálját, amely hagyományosan a Palóc Mentőalapítványa javára jótékonysági céllal egybekötve került megrendezésre. A salgótarjáni sportcsarnokot kitűnő báli hangulat uralta, s biztosított magas színvonalú szórakozást a megjelent 180 fős vendégseregnek.

A Kamarák III. Tavaszváró Bálján a szórakozással egybekötött jótékonykodással – a szponzoroknak is köszönhetően – közel 350 ezer Ft adomány gyűlt össze a mentőalapítvány számára. A bálon került átadásra az „ÉV MÉRNÖKE” kitüntetés, melyet Kreicsi László tagtársunk kapott a televíziós adások magyarországi digitális sugárzásának átállásában végzett kiemelkedő mérnöki teljesítménye elismeréseként. Nincs jelen sorok olvasója között olyan, akinek a televíziós készüléke nem a kitüntetett munkájának köszönhetően működne.

A fotó a kitüntetés átadása után készült, a képen balról jobbra :

Tordai Péter NMKIK elnöke, Németh Gábor a Palóc Mentőalapítvány elnöke, Bózvári József a NMMK elnöke, Kreicsi László, az „ÉV MÉRNÖKE”, Becsó Zsolt, a NM Közgyűlés elnöke, Scharle Péter, a MMK elnökségi tagja

Forrás:  nmmk.hu