NORDTECNIK   -   MAGASRA EMELJÜK!

 

 Elismerés a salgótarjáni Nordtechnik Kft.-nek - Észak-magyarországi Regionális Minőségi Díj 2006 2006.
december 6.

2006-ban ötödik, jubileumi évéhez érkezett el a Heves-, Borsod-Abaúj-Zemplén-, Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által alapított és kiírt Észak-magyarországi Regionális Minőségi Díj pályázata.

Az önértékelésen alapuló Regionális Minőségi Díj két hangsúlyos pillére az adottságok és eredmények bemutatása, értékelése. A díj elsődleges célja a vállalkozások minőségügy iránti elkötelezettségének erősítése, a vállalkozások felső vezetésének és az emberi erőforrások szerepének kiemelése. Az eredmények értékelésekor leghangsúlyosabb szempont a vevői elégedettség vizsgálata, miután a minőség elsődleges célja a vevők elégedettségének növelése, ezáltal a vállalkozás versenyképességének fejlesztése.

Az alapításkor megfogalmazott alapelvek szerint 2006-ban öt kategóriában hirdették meg a pályázatot: ipari termelő ágazat nagyvállalati kategória, ipari termelő ágazat kis- és közepes méretű vállalkozási kategória, kereskedelmi ágazat, szolgáltató ágazat, és regionális minőségi nagydíj kategóriákban. A díjat alapító kamarák minőségügy iránti elkötelezettsége, jobbító szándékú törekvése is beérett azzal, hogy idén a korábbi évek mindegyikét meghaladó számú érdeklődőt és jelentkezőt regisztráltak. A napokban rendezett díjátadó ünnepségen Nógrád megyének is jutott elismerés, hiszen az ipari kis- és közepes méretű vállalkozás kategóriában a salgótarjáni Nordtechnik Ipari és Szolgáltató Kft. vehette át Észak-magyarországi Regionális Minőségi Díjat.

A társaság tradicionális híradástechnikai cég, melynek jogelődje, a Videotechnika Állami Vállalat 1979-től dolgozik a professzionális híradástechnika területén. A vállalkozás specialitása magas műszaki színvonalú, többnyire egyedi termékek, FM antennarendszerek, TV-átjátszó állomások építése, szerelése és telepítése.